Skip to main content

Priser

Herunder præsenteres en række vejledende priser, som er opdelt i bolighandlens forskellige faser. På den måde kan du både få en indikation af, hvad prisen er for vores services fra start til slut i en bolighandel – og hvad prisen er for de enkelte services.

Vi opfordrer dig til at kontakte os for et fast tilbud, der præcist afspejler dine unikke behov og specifikationerne for din bolighandel.

Boligsøgning og besigtigelse

Vi hjælper med målrettet boligsøgning, og vi arrangerer besigtigelser, der nøje matcher dine specifikke ønsker og behov. Vi vejleder dig gennem hver ejendom, tilbyder faglig indsigt i ejendommens tilstand og potentiale – og vi sikrer, at du har al den information, du behøver for at træffe en velovervejet beslutning om dit fremtidige hjem.

Pris: Aftales individuelt.

Prisforhandling

Fru Jacobsen Bolig tilbyder professionel assistance i prisforhandling ved boligkøb, hvor vi anvender vores markedsindsigt og forhandlingsekspertise til at sikre, at du opnår den bedst mulige købspris. Vores team arbejder dedikeret for at forhandle favorable vilkår, der afspejler ejendommens reelle værdi og dine interesser.

Pris: 20% af opnået prisnedslag*

*Dog maksimalt 100.000,-

Gennemgang af købsaftale

Vi tilbyder grundig gennemgang og analyse af købsaftalen for at sikre, at alle vilkår og betingelser er forståelige, retfærdige og i din bedste interesse. Vores eksperter hjælper med at identificere eventuelle problematiske klausuler, rådgiver om juridiske implikationer og sikrer en tryg og informeret bolighandel.

Pris: 7.995,-*

*Typen af bolig kan influere den endelige pris.

Eftersagsbehandling

Vi foretager en grundig gennemgang og afslutning af en bolighandels juridiske og administrative processer efter købsaftalens underskrivelse. Dette omfatter bl.a. sikring af korrekt tinglysning af skøde, håndtering af eventuelle resterende betalinger eller deposita og koordinering af de endelige detaljer i overdragelsen, såsom nøgleoverdragelse og opfølgning på aftalte betingelser.

Pris: 3.995,-

Skal vi samarbejde om at realisere dine boligdrømme?